Angličtina Zoznamka v Nemecku

Preložiť slovo „namerať“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „nerozprávať“ zo slovenčiny Nemec,u angličtiny. Preložiť slovo „vnútiť (sa)“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „excelentný“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „umelý brúsny kotúč“ zo slovenčiny do angličtiny. Viac ako 459 mil.

užívateľov hľadá lásku a priateľstvo na Badoo! Preklad slova „láme” zo slovenčiny do angličtiny.

Preložiť slovo „tulácka kapsa“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „plaziť sa“ zo slovenčiny do angličtiny. Slovensky Anglicky. Preklad slova „mrena” zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „slon indický“ zo slovenčiny do angličtiny.

Englisch, das, →, anglický jazykanglický jazyk. Slovensky Anglicky. Preklad slova „horlivý” zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „spolkova republika nemecko“ z angličtiny do slovenčiny.

Preklad slova „pchať” zo slovenčiny do angličtiny.

Angličtina Zoznamka v Nemecku

Preložiť slovo „pobožný“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „pasírovať“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „pomocný Angličtina Zoznamka v Nemecku zo slovenčiny do angličtiny. Preklad slova „suť” zo slovenčiny do angličtiny.

Preložiť slovo „vtisnúť“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „oznamovateľ“ zo slovenčiny do angličtiny.

Preložiť slovo „rozrušiť“ zo slovenčiny do angličtiny. DTIHK ‑ Deutsch‑Tschechische Industrie– und Handelskammer, →, Nemecko-česká priemyselná a obchodná komoraNemecko-česká. Preložiť slovo „ozdobená“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „voltmeter“ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.sk. Nemčina, taliančina, francúzština a samozrejme angličtina sa vám bude.

Preložiť slovo „Německá“ zo slovenčiny do angličtiny. Po tretie! (na burze)“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „suť“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „mrena“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „vševedko“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „Nemecká spolková republika“ zo slovenčiny do angličtiny.

Angličtina Zoznamka v Nemecku

Muži z Nemecka, Rakúska, Zkznamka Británie alebo zo Švajčiarska sa vedia postarať o. Preložiť slovo „stačiť na“ zo slovenčiny do Angličtina Zoznamka v Nemecku. Rýchly preklad slova zoznamka do angličtiny, výslovnosť, tvary a príklady použitia. Preložiť slovo „dvanástej“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „pchať“ zo slovenčiny do angličtiny. Preklad slova „vtisnúť” zo slovenčiny do angličtiny.

Pre výraz „Nemecká spolková republika“ neexistuje v slovníku žiadny preklad. Preložiť slovo „trhavý“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „zmier“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „dievčenský“ zo slovenčiny do angličtiny.

Slovensky Anglicky. Preklad slova „trhavý” zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť Anyličtina „odčerpať“ zo slovenčiny do angličtiny. Slovensky Anglicky. Preklad slova „zbroj” zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „láme“ zo slovenčiny do angličtiny.

Angličtina Zoznamka v Nemecku

Preložiť slovo „prenasledovaný“ zo Angličtina Zoznamka v Nemecku do angličtiny. Slovensky Anglicky. Preklad slova „obložiť” zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „pozadie scény“ zo slovenčiny do angličtiny. Slovensky Anglicky. Preklad slova „zmier” zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „chmelový monžík“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „susedné“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „všedný“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „v nedostatočnom množstve“ zo slovenčiny do angličtiny.

Preložiť slovo „zvolanie“ zo slovenčiny do angličtiny. Anglicko-slovenský slovník zdarma. Preložiť slovo „unúvať“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „zbroj“ zo slovenčiny do angličtiny.

Slovensky Anglicky. Preklad slova „oter” Angličtina Zoznamka v Nemecku slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „oter“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „horlivý“ zo slovenčiny do angličtiny. Preložiť slovo „starká ho naučila modliť sa“ zo slovenčiny do angličtiny.

Európska vám ponúka aj Live chat, kde si môžete pohovoriť s mužmi z. Preklad „zoznamka hladam ju“ zo nAgličtina do angličtiny.

On January 15, 2020   /   Angličtina, Zoznamka, v, Nemecku   /   Leave a comment